logo
+36 20 239 87 57

Licenc


A Kangatraining licenc szerződéssel működik az egész világon, ezzel nem csak, mint vállakozást indítasz, de folyamatos támogatást, területvédelemet, háttér munkát is biztosítunk.
 
Mit ad a licenc?
 
Támogatást
 
A Kangatraining magas színvonalú oktatási programot és lehetőséget biztosít arra, hogy licenc felhasználóként saját vállalkozást építs fel. Kangatrainerként folyamatos támogatást kapsz, valamint a kangatraining videóportálunkon keresztüli folyamatos online segítséget és oktatást. A szórólapok, transzparensek és egyéb marketinganyagok terveit is biztosítottak.
 
 
Terület védelmet
Minden Kanga instruktor választhat egy területet, ahol kizárólagosságot élvez. A szerződésben rögzített településre a tréner beleegyezése nélkül más tréner nem mehet.

Kangatrainer végzettség használati jogát
A licenc-szel rendelkező, tanfolyamot elvégzett tréner „Okleveles Kangatrainer”-nek nevezheti magát, amíg a licenc szerződés érvényes.
 
Kangatraining logó használati jogát
 A „Kangatraining” logót minden jóváhagyott termékeken használhatod.
 
A központi magyar honlapon való megjelenést (www.kangatraining.hu) és egyéni e-mail címet.
 
Manduca baba-hordozók
A licenc-szel rendelkező Kangatrainer ingyenesen kap 1 db Manduca csatos baba-hordozót, valamint kedvezmányesen vásárolhatja meg a további Manduca hordozókat, melyeket használhat az órák alatt.

Egyéb baba-hordozók
A licenc-szel rendelkező Kangatrainer jelentős kedvezménnyel vásárolhat DidyMos kendőket és DidyTai hordozókat. Minden termék egyedi, Kangatraining logóval ellátott.

Reklám anyagokhoz való hozzáférés
Számos reklám anyaghoz (bannerek, szórólapok, újság megjelenések) kap hozzáférést, nincs szükség külön dizájnerre a reklámanyagok megtervezéséhez.

Hozzáférés a munka végzését segítő anyagokhoz
Nagy számú információs anyaghoz kap hozzáférést, mely segíti a tréner munkáját, az elméleti anyagok átadását, felépítését.

Hozzáférés tréning videókhoz
Folyamatos a videós támogatottság, új koreográfiák, gyakorlatok babával és baba nélkül, új óra-fajták bemutatása, ajánlatai, elméleti továbbképzések stb., melyeket használhat a Kangatrainer órái során.
 
 
Várunk a Kanga-családunkban! 
A hivatalos információs anyagot kérd az [email protected] vagy a [email protected] email címen.