logo
+36 20 239 87 57

Hordozós Kanga


A Hordozós Kanga-tréning a legnagyszerűbb formája a szülés utáni regenerációnak, a has- és gátizmok megerősítésének, az alapállóképesség felépítésének. További előnyei közé tartozik, hogy a legjobb edzőtárssal mozoghatsz együtt: saját babáddal!
 
 
A Nyílt Kanga edzés azoknak az anyukáknak szól, akik még nem ismerik a Kanga-programot, szeretnének többet megtudni az edzésmódszerről. Azoknak az anyukáknak, akik szülés után most kezdenék el, vagy most térnének vissza a testedzéshez. 
 
Az első nyílt KANGA-edzés ingyenes! 
 
A KANGA-kurzus azoknak az Édesanyáknak szól, akik a nyílt Kanga-edzésen megismerték és megszerették a módszert, és a testedzésen kívül az egészséges és biztonságos mozgás további ismereteit is szeretnék elsajátítani. 8 héten keresztül heti egy alkalommal egymásra épülő edzések mellett minden hétnek van egy kiemelt témája, például az egyenes hasizmok szétválása és regenerációja, a gátizmok megerősítése és védelme, a lapos has titka stb.
 
Haladó Kanga azoknak az Édesanyáknak szól, akik elvégezték a Kanga-kurzust, így az elméleti tudással már rendelkeznek a biztonságos és hatékony mozgásról, a baba megfelelő hordozásáról.
Folyamatosan lehetőségük van a többi Édesanyával együtt, jó hangulatban, Kanga-tréner irányítása alatt fejlődni.

 

 
Mire számíthatsz?
Kb. 1,5 órás elfoglaltságra, ebben 50-55 perces testmozgásra. Az edzéseken lehetőséged van hordozással és edzéssel kapcsolatos kérdéseket feltenni. Megbeszéljük az esetleges komplikációk esetén mire kell vigyáznod, megtanuljuk a hasizmok regenerálásának és megerősítésének elméleti alapjait. Egy kellemes hangulatú torna során megtanulod, hogyan mozogj a babával, hogyan tornázz úgy, hogy közben védd a gátizmaidat, milyen gyakorlatok javasoltak, és melyek nem a szülés utáni pár hónapban. Formáljuk a testet, pörgetjük a pulzust és feldobjuk a hangulatot! A 8 hét alatt igazi barátságok, kis baba-mama társaságok alakulnak ki! 
 
Mit hozz magaddal?
Kérlek, hozz magaddal kényelmes edzőruhát, saját törölközőt, ivóvizet és egy váltás ruhát a babának.

 
A KANGATRAINING helyszínén díjmentesen kölcsönözhető igény szerint megfelelő babahordozó (Manduca, Magyarinda, Didy Tai) is!
 
A részvétel létszám korlátosak, előzetes regisztráció szükséges! Tovább: Helyszínek