logo
+36 20 239 87 57

KangaKids


A KangaKids egy szuper gyermek mozgásprogram, amely az életkort figyelembe véve kínál mozgási lehetőséget a legkisebbektől egészen kisiskolás korú gyerekekig mindenkinek!
KangaKids - ahol a gyermeked szabadon mozoghat, miközben használja minden érzékszervét!
A szenzomotoros érzékelés, a kreativitás fejlesztése és a szabad mozgás az összes KangaKids foglalkozás alapja, ugyanakkor az ismétlődő rituálék révén biztonságos környezetet teremtünk. Játékosan tanulunk az idő, a tér és az erő izgalmas elemein keresztül. Egyszerű, játékos, színes eszközökkel fedezzük fel, milyen hihetetlen és egyedi dolgokra, mozdulatokra, (ön)kifejezésre képes a testünk.
A gyermekek a támogató csoportban megszerezik az önbizalmat a szabad mozgáshoz, ahhoz, hogy zene és mozgáselemek együttes felfedezésével improvizáljunk, utánozzuk a világot, kifejezzük érzéseinket a saját mozgásunkon keresztül.
Pici (Tiny) az 1-3 éveseknek, Midi a 3-5 éveseknek, Junior az 5-7 éveseknek!

 
A KangaKids PICI (Tiny) a legkisebbek tornája, mondókákkal, énekekkel, az anya megnyugtató közelségével vezeti be az 1-3 éveseket a mozgás világába, miközben a szülő sem marad mozgás nélkül: egy jó kis erősítő edzés várja, természetes súlyokkal ;)
 
 
 
 
 
 
 
KangaKids MIDI
A 3-5 éveseket várjuk egy szuper mozgalmas, színes, érdekes tornára. Zenével, ügyességi játékokkal, csoportban és egyénileg, minden héten más témával!
 
 
 
 
 
  
 
 
A KangaKids JUNIOR
A kisiskolások mozgásos foglalkozása, ahol amellett, hogy jól érezzük magunkat, a szabad, improvizatív mozgás is bekerül a repertoárba. 
Hogyan mozognak az állatok, hogyan táncolnak a világ egyes országaiban, vagy ma éppen milyen hangulatod van? Gyere, és mutasd meg!