logo
+36 20 239 87 57

Kanga PowerHouse


Kanga Powerhouse – Kanga medencefenék tréning
 
A Kanga medencefenék tréning egy különleges, speciális gyakorlatokra épülő torna, mely a fasciális megközelítésen keresztül, rendszerben láttatja velünk azt az izomlemezt, amit eddig önálló „edzésre” kényszerítettünk. Tehát a medencefenék és a gátizom funkcióit más alapokra helyezve holisztikus rendszerbe teszi, így hatékonyabban és megfelelően működtetve tudjuk edzeni édesanyaként, kismamaként és érett nőként a menopauza idején is.
A medencefenék nem egyszerű izomlemez, hanem egy nagy egész része. Így is kell kezelnünk, foglalkoznunk vele. Ugyanúgy kell „edzenünk” ahogy azt a többi jól látható izmainkkal is tesszük. Sajnos nagyon sokszor elfelejtjük, hogy létezik és csak akkor veszünk róla tudomást, ha már a probléma jelentkezik.
Az eddigi megszokott gátizom tornák helyett a Kanga PowerHouse más alapokra helyezi ennek a területnek az edzését, egészségesen tartását. Használva a holisztikus szemléletet, jól kirajzolódik, hogy a gátizom a nagy egész részeként a törzs izmaival, a hasizommal, a rekeszizommal és a hátizommal együtt funkcionál tökéletesen. Nem egy egyszerű izomlemezről van szó, ami elzárja felfelé a testet. Felelős a helyes testtartásért, stabilizálja az alsó háti szakasszal és a hasizommal a törzset, ezáltal hozzájárul a has laposan tartásához, az egyenes járáshoz és a testi-lelki stabilitáshoz.
               
A medencefenék tréning ezáltal más típusú mozgással erősödik, nem csak az egyszerű izomfeszítésekkel bírjuk munkára.