logo
+36 20 239 87 57

Veszprémben Renkával


Helyszin: 8200 Veszprém, Tüzér utca 2.

Kanga-Tréner: Tőkés Renáta

E-Mail: renata@kangatraining.hu

Tel: +36 20 239 87 57


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: renata@kangatraining.hu

 
Tőkés Renáta vagyok, Magyarország első okleveles Kanga-trénere, a Kangatraining Magyarországi Országos vezetője, Pre- és Posztnatális Fitness Specialista, az RTM - Rectus Training Módszer kidolgozója.
Kamasz korom óta sportolok életmód szerűen, amit nem adtam fel gyermekeim születése után sem, de hiányzott a segítség ahhoz, hogy hogyan álljak neki a szülés után az edzésnek, mire kell figyelni, milyen gyakorlatokat lehet, és milyeneket tilos végezni. Külön problémát okozott, hogy kisbaba mellett hogyan találjak erre időt? Testvérem hívta fel a figyelmem az Európa-szerte már népszerű Kanga-tréningre, amibe azonnal beleszerettem, és elhatároztam, hogy minél több Édesanyának a segítségére leszek. Elvégeztem Bécsben a Kanga-tréner képzést, és a Sportedzői képzést. Azóta nem áll meg az élet és a tanulás. Kineveztek Magyarország Országos vezetőjének, elvégeztem a PreKanga és KangaBurn oktatói, majd a Pre- és Posztnatális  Fitness Specialista képzést az AFPA - American Fitness Professionals and Associates iskolában. 
2016-tól RTM - Rectus Training Módszer hasizom regeneráló programmal kiegészülve teljes szülés utáni regenerációt és az élethelyzetnek megfelelő edzést biztosítok a mozogni vágyóknak. 
 
Veszprémi Kanga Facebook oldala: 
A veszpérmi Kanga Instagram profilja: