logo
+36 20 239 87 57

Budapest 04. ker. - Szávitrí Életmód Stúdió


Helyszin: 1048 Budapest, Sárpatak utca 4. - Szávitrí Életmód Stúdió

Kanga-Tréner: Görbe Szilvi

E-Mail: [email protected]

Tel: +36 20 424 6924


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

 
Görbe Szilvi vagyok, két cuki kisfiú anyukája. Számomra a mozgás egyfajta „létszükséglet” - szabadság, megnyugvás és boldogság!
A szülés után azonban sajnos nem voltam tudatában annak, hogy bizony komoly változások mentek végbe, és nem lehet csak úgy visszaállni a 6 hét leteltével a régi kedvelt mozgásformákhoz. Második kisfiam születése után a helytelen edzések következtében az egyenes hasizmaim eltávolodtak egymástól (rectus diastasis), melyet egy speciális torna, a Rectus Training Módszer (RTM) illetve lelkes és képzett trénerem valamint kitartó munka segítségével sikerült helyrehoznom.
Így kerültem be a „rendszerbe”, s a módszer hitelessége és sikeressége indított el a Kanga úton.
Mindkét babámat rengeteget hordoztam, ezért is tetszett meg nagyon a kangatraining, melyben az a csodálatos, hogy a szülés utáni változásokat maximálisan figyelembe vevő, biztonságos mozgás, méghozzá zenére mozgás, miközben a picikénk is velünk /rajtunk lehet, így együtt élhetjük át a mozgás örömét, illetve nyerhetjük vissza szép fokozatosan - az egyre növekvő súlyú edzőtársunk közreműködésével - a szülés előtti formánkat.
Kangatrénerként szeretnélek Benneteket megóvni azon hibáktól, melyeket én elkövettem a szülés utáni mozgás kapcsán, és invitálni Benneteket egy olyan baba-mama tornára, ahol együtt „rúgunk ki a hámból” és élvezzük a torna és a tánc felszabadító és alakformáló erejét!
„Táncolni kell, uram. A zene majd csak megjön valahonnan.” (Zorba, a görög)
 
Az órákon való részvételhez kérlek, regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!
 
Szilvi facebook oldala: