logo
+36 20 239 87 57

Siófok


Helyszin: Dream Fitness, 8600 Siófok, Vámház u. 4.

Kanga-Tréner: Ősz Brigitta

E-Mail: [email protected]

Tel: +36 30 6379801


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

 
Ősz Brigitta, csoportos fitness instruktor, biológus, táplálkozástudományi Msc, RTM - Rectus Training Módszer oktató
 
Ősz Brigi vagyok, három csodás gyerkőc anyukája.  Gyermekkorom óta végigkíséri életemet a sport; kézilabdáztam, aerobicra jártam, imádok túrázni, hegyet mászni, és jó ideje a futás az, ami kikapcsol, „karban tart”. Terhességeim alatt sem hagytam abba a mozgást, de a szülések után éreztem, hogy a testem már nem úgy működik, mint annak előtte, a futás sem esett annyira jól. Éreztem, hogy valami másra (is) lenne szükségem. Aztán kislányom születése után, 2016 szeptemberében végre rátaláltam az „igazira”! Gulyásné Erdélyi Nikolettához kezdtem el hordozós Kangára járni, és már az első óra után éreztem, hogy ez az, amire egy kisbabás édesanyának szüksége van. Ahol odafigyelnek az „anyatest” változásaira, kiemelten kezelik a szétnyílt egyenes hasizom problematikáját, ahol úgy formálódhatunk, hogy nem kell senkire rábízni a babánkat (aki egyébként már széles mosollyal üdvözli a bemelegítő zene első taktusait), és ahol pontosan olyan örömökkel és problémákkal, szembenéző nőkkel találkozhatunk, mint mi magunk.
Rögtön utánanéztem, hogy mi is ez a Kangatraining, hogy tudnám én is megismertetni minél több anyukával.
A képzés elvégzése után Kaposváron és Fonyódon indítottam el a hordozós Kangát, majd 2018 januárjától Siófokon és Balatonföldváron is találkozhattak velem a mozogni vágyó édesanyák. Jelenleg Kötcsén és Siófokon tudtok velem Kangázni.
 
Azt vallom, hogy csak akkor lehetek hiteles, ha maximálisan hiszek abban, hogy a legjobb dolog mellett tettem le a voksom. Ehhez pedig semmi kétség! Let’ s Kanga!
 
Brigi facebook oldala: