logo
+36 20 239 87 57

Siófok - HAMAROSAN!


Helyszin: Sió Dance & Sport Centrum, 8600 Siófok, Széchenyi út 11.

Kanga-Tréner: Ősz Brigitta

E-Mail: oszbrigi@kangatraining.hu

Tel: +36 30 6379801


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: oszbrigi@kangatraining.hu

Ősz Brigi vagyok, három csodás gyerkőc anyukája.  Gyermekkorom óta végigkíséri életemet a sport; kézilabdáztam, aerobicra jártam, imádok túrázni, hegyet mászni, és jó ideje a futás az, ami kikapcsol, „karban tart”. Terhességeim alatt sem hagytam abba a mozgást, de a szülések után éreztem, hogy a testem már nem úgy működik, mint annak előtte, a futás sem esett annyira jól. Éreztem, hogy valami másra (is) lenne szükségem. Aztán kislányom születése után, 2016 szeptemberében végre rátaláltam az „igazira”! Gulyásné Erdélyi Nikolettához kezdtem el hordozós Kangára járni, és már az első óra után éreztem, hogy ez az, amire egy kisbabás édesanyának szüksége van. Ahol odafigyelnek az „anyatest” változásaira, kiemelten kezelik a szétnyílt egyenes hasizom problematikáját, ahol úgy formálódhatunk, hogy nem kell senkire rábízni a babánkat (aki egyébként már széles mosollyal üdvözli a bemelegítő zene első taktusait), és ahol pontosan olyan örömökkel és problémákkal, szembenéző nőkkel találkozhatunk, mint mi magunk.
Rögtön utánanéztem, hogy mi is ez a Kangatraining, hogy tudnám én is megismertetni minél több anyukával.
A képzés elvégzése után Kaposváron és Fonyódon indítottam el a hordozós Kangát, illetve 2018 januárja óta Siófokon és Balatonföldváron is találkozhatnak velem a mozogni vágyó édesanyák. 
 
Azt vallom, hogy csak akkor lehetek hiteles, ha maximálisan hiszek abban, hogy a legjobb dolog mellett tettem le a voksom. Ehhez pedig semmi kétség! Let’ s Kanga!
 
Brigi facebook oldala: