logo
+36 20 239 87 57

Pétfürdő


Helyszin: 8105 Pétfürdő, Hősök tere 5.

Kanga-Tréner: Gálffy Anna

E-Mail: [email protected]

Tel: +36 20 543 7064


Szerdánként 10-től hordozós kangatraining.
Érdeklődés és megfelelő létszám esetén alakformáló Anyatorna vagy csoportos RTM óra is lehet előtte 9-től.
 

Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

Gálffy Anna, Aerobik sportoktató, RTM - Rectus Training Módszer oktató
 
Gálffy Anna vagyok, három győnyőrű gyerek édesanyja. Újdonsült mamiként, még az elsőszülöttemmel kerestem olyan mozgásformát, ahol a babámmal lehetek és együtt kikapcsolódhatunk. Megtaláltam (2014-ben még csak Veszprémben) a kanga-tréninget, de nemcsak ezt kaptam tőle. Segítséget a mindennapokhoz, mozgékonyságot, egyre több energiát, barátokat magamnak és a babámnak. Tanultam és megértettem a testem, formálódtam és elindultam egy egészségesebb úton.
Miután megfogant a második babánk, eldöntöttem, ezt másoknak is megmutatom, sőt, megtanítom. Miközben jómagam szorgalmasan jártam a kismama tornára, elvégeztem a Kangatraining, majd szülés előtt nem sokkal a PreKanga tréner képzést is, így a várandósok edzésében is jártasságot szereztem. Ahogy az állapotom engedte, jött a sorban a biztonságos alakformáló edzés: az Anyatorna képzés, majd ezt követte a HIIT edzések legjobbja, a KangaBurn. Létezik még egy különleges óra: a Kanga PowerHouse, kifejezetten a medencefenék izmainak létrehozott mozgásforma, az elsők között végeztem el és vizsgáztam belőle. Teljes palettás kangatréner vagyok :-)
Így tehát ha úgy alakul, akár vegyesen tudok órat adni a regeneráció előtt- alatt- és után. Természetesen részt veszek a továbbképzéseken, hogy mindig a vendégeimre tudjam igazítani az edzéseket, saját tapasztalataimmal és a tanult ismeretekkel felvértezve segítsek minden hozzám forduló édesanyának.


Gyertek mozogni, mindenki jól jár!
 
Anna Facebook oldala: 
 
 
Gálffy Anna, Aerobik sportoktató, RTM - Rectus Training Módszer oktató