logo
+36 20 239 87 57

Székesfehérvár Shakti


Helyszin: Shakti Jógastúdió, 8000 Székesfehérvár, Liszt f. u. 11.

Kanga-Tréner: Gálffy Anna

E-Mail: [email protected]

Tel: +36 20 543 7064


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: [email protected]

 
Gálffy Anna, Aerobik sportoktató, RTM - Rectus Training Módszer oktató
 
Gálffy Anna vagyok, okleveles PreKanga- és Kangatréner, Kanga Anyatorna, KangaBurn és Kanga Powerhouse oktató, illetve az RTM hivatalos oktatója. 
Újdonsült édesanyaként, még az elsőszülöttemmel kerestem olyan mozgásformát, ahol rendbe- és szintre hozhatom magam és a kicsi fiammal együtt lehetek.
Nagy szerencsémre megtaláltam a kanga-tréninget, mi bizony Veszprémbe utaztunk miatta minden héten. Megszerettem az első alkalommal, pedig alaposan elfáradtam. Folyamatosan fejlődtem vele, rendbejött a hasam, a hátam, a gátam - de nemcsak ezeket kaptam tőle. Segítséget a mindennapokhoz, mozgékonyságot, egyre több energiát, barátokat magamnak és a babámnak. Tanultam és megértettem a testem, formálódtam és elindultam egy egészségesebb úton.
Miután megfogant a kislányom, eldöntöttem, ezt másoknak is megmutatom, sőt, megtanítom. Miközben jómagam szorgalmasan jártam a kismama tornára, elvégeztem az alap Kangatraining, majd szülés előtt nem sokkal a PreKanga tréner képzést is. Ezt követte a KangaMom training és az RTM oktatói képzés, a medencefenék központú KangaPowerHouse vizsga, majd egy hosszú és komoly felkészülés után sikeresen elvégeztem a legkeményebbet: a KangaBurn-t is.
 
Természetesen folyamatosan részt veszek a továbbképzéseken, tehát mindig a vendégeimre tudom igazítani a gyakorlatokat, saját tapasztalataimmal és a tanult ismeretekkel (a tipikus ízületi panaszokon kívül különös tekintettel a rectus diastasis-ra, a porckorong és egyéb sérvekre, szimfízis problémákra, császermetszés és egyéb hegek okozta panaszokra, medencefenék védelmére, stb.) felvértezve tudok segíteni a hozzám forduló édesanyának.
 
Ha szeretnél edzeni és biztonságos formát keresel, ahol kellemesen el is fáradsz, próbálj ki!


Gyertek mozogni, mindenki jól jár!
 
Anna Facebook oldala: