logo
+36 20 239 87 57

Budakeszi


Helyszin: 2092 Budakeszi, Fő utca 177. (Rathauskeller)

Kanga-Tréner: Gyulai Eszter

E-Mail: eszter@kangatraining.hu

Tel: +36 20 822 9026


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: eszter@kangatraining.hu

 
Gyulai Eszter vagyok, 29 éves, 3 gyermek édesanyja. 8 éves korom óta sportolok, a mozgás mindig is aktív részese volt az életemnek. Mikor egyetemre mentem elvégeztem a Csecsemő- és kisgyermeknevelőit, majd az Óvodapedagógusit, végül az Aerobik edzőit is.
Világ életemben két dolog érdekelt igazán, a sport és a gyerekek. Tudtam, hogy a kettőt valahogy ötvözni szeretném, de még elég sok kérdőjel volt bennem, hogy ez hogyan is lenne lehetséges. Bölcsődében dolgoztam, innen mentem Gyesre. Mikor első gyermekem, Barnus megszületett az egyik ismerősöm épp akkor lett Kangatrainer, elhívott, van-e kedvem kipróbálni. Nem tudtam mi is az pontosan, csak annyit, hogy gyerekkel együtt mehetünk tornázni. Nem kellett sokat győzködnie. Már az első óra után tudtam, hogy ezt én is szeretném, eszméletlen jó dolog így, ennyi azonos korú babával, hasonló élethelyzetben lévő anyukával együtt izzadni, élvezni a mozgás örömét. Nem nagy a korkülönbség a gyerekeim között, így második gyerekemmel, Lilivel új ismereteket szerezve elvégeztem a Kangatrainer képzést. Annyira jól éreztem magam a képzés alatt és saját magamon rengeteg mindent tapasztaltam is, így végül a harmadik gyermekemmel, Grétivel megcsináltam az RTM oktatóit is. Úgy érzem, rengeteg hasznos tudást kaptam, és ezt mind szeretném én is továbbadni leendő kanga és rtm anyukáimnak, hogy ők is elsajátíthassák ezt a fantasztikus érzést, mennyire jó közösen (tényleg egy kis közösség formájában) együtt mozogni, kikapcsolódni és feltöltődni a gyermekeinkkel, hiszen így tudunk igazán önmagunk lenni!  "Gyerekkel sportosan, így kerek a világ"! :)
Remélem ezt az érzést minél több anyukának átadhatom, mert csodálatos az anyai test és elképesztő mennyi erő lakozik benne! 
Hogy még színesebbek legyenek az órák, elvégeztem a kangakidset is, melyben elsősorban a gyerekeket mozgatom át, ahol megismerkedhetnek rengetek mozgásformával, és játékos formában élvezhetik a mozgás örömét.
"Fitt anyuka, boldog baba! "