logo
+36 20 239 87 57

Békéscsaba-Gerla, Póstelek


Helyszin: 5623 Békéscsaba-Gerla, Tisza István utca 30.

Kanga-Tréner: Szőke-Szücs Dóra

E-Mail: 777dori@kangatraining.hu

Tel: +36 70 391 1843


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: 777dori@kangatraining.hu

Szőke-Szücs Dóra vagyok.
Immáron két csodálatos fiú gyermek Anyukája. Sámuel 2,5 éves, Illés pedig 6 hónapos és ők bizony bearanyozzák a napjaimat és ki is töltik szinte minden percét. 
Továbbá egy fantasztikus Férj Felesége, aki szintén edző.

Egész életemben aktív életet éltem, minden téren. Az utóbbi 7 évben azonban gyökeresen megváltozott az életem. Rengeteg változáson mentem keresztül. Az önismereti utam alatt, alapjaiban változott meg életem szinte minden területe, természetesen pozitív irányba. Ezzel viszont együtt járt az is, hogy dolgokat el kellett engedni és újakat elkezdeni. A szüléseim előtt-után nem igazán tudtam eljárni edzeni és így került elém a Kangatraining képzés, a saját otthonom falain belül. Időközben a vezetésemmel elindult a Noé Bárkája Baba-Mama & Családi Klub, így most ezzel kapcsolom össze ezt a számomra tökéletes mozgásformát. 
A rehabilitációt és a gyógyulást nem szabad elbagatelizálni és a határainkat fontos felállítani életünk minden területén. 
Egyelőre önkéntes alapon foglalkozom ezzel a mozgásformával, amely számomra oly kielégítő elegyét képezi a Sportnak, a Táncnak, a Természetben létnek és az Anyaságnak. Hiszem, hogy minden embernek szüksége van a saját Testi-Lelki-Szellemi kiegyensúlyozottságának a megtalálására.
Sok szeretettel várom Kangatraining, KangaTrail és KangaMix órákkal a Klub alkalmakra látogató Anyukákat, Babákat és Családokat!
,,Mert a vidám szív a legjobb orvosság."
 
 
Dóri facebook oldala: