logo
+36 20 239 87 57

Fonyód - HAMAROSAN!


Helyszin: 8640 Fonyód, Ady Endre u. 17., Fonyódi Kulturális Központ, Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény

Kanga-Tréner: Ősz Brigitta

E-Mail: oszbrigi@kangatraining.hu

Tel: +36 30 6379801


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: oszbrigi@kangatraining.hu

 
Brigi Facebook oldala
 
Ősz Brigi vagyok, három csodás gyerkőc anyukája.  Gyermekkorom óta végigkíséri életemet a sport; kézilabdáztam, aerobicra jártam, imádok túrázni, hegyet mászni, és jó ideje a futás az, ami kikapcsol, „karban tart”. Terhességeim alatt sem hagytam abba a mozgást, de a szülések után éreztem, hogy a testem már nem úgy működik, mint annak előtte, a futás sem esett annyira jól. Tudtam, hogy valami másra (is) lenne szükségem. Aztán kislányom születése után, 2016 szeptemberében végre rátaláltam az „igazira”! Gulyásné Erdélyi Nikihez kezdtem el járni hordozós Kangára és már az első órán rájöttem, hogy ez az, amire egy kisbabás édesanyának szüksége van. Ahol odafigyelnek az „anyatest” változásaira, kiemelten kezelik a szétnyílt egyenes hasizom problematikáját, ahol úgy formálódhatunk, hogy nem kell senkire rábízni a babánkat (aki egyébként már széles mosollyal üdvözli a bemelegítő zene első taktusait), és ahol pontosan olyan örömökkel és problémákkal, szembenéző nőkkel találkozhatunk, mint mi magunk.
Rögtön utánanéztem, hogy mi is ez a Kangatraining, hogy tudnám én is megismertetni más anyukákkal. Meglepődve láttam, hogy a megyében csak Siófokon és Balatonföldváron van lehetőség Kangatraining edzésre járni. . Ezért döntöttem úgy, hogy elviszem Fonyód környékére is ezt a fantasztikus mozgásformát, hogy minél többen megtapasztalhassátok: "fitt anyuka, boldog baba".
Mozogjunk együtt biztonságosan, legkedvesebb edzőpartnerünkkel, a kisbabánkkal! 
 
Azt vallom, hogy csak akkor lehetek hiteles, ha maximálisan hiszek abban, hogy a legjobb dolog mellett tettem le a voksom. Ehhez pedig semmi kétség! Let’ s Kanga!