logo
+36 20 239 87 57

Budapest 02. ker. - Marczibányi Sportcentrum


Helyszin: 1022 Budapest, Marczibányi tér 16.

Kanga-Tréner: Gorove-Osvalda Marianna

E-Mail: gorovemariann@kangatraining.hu

Tel:


Az órákon való részvételhez kérlek regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Edzés: *
Időpont: *
Egyéb üzenet:

További információk: gorovemariann@kangatraining.hu


Gorove-Osvalda Mariann vagyok. Két szuper kisfiú, Áron és Ábel anyukája. (Mi mást is mondhatnék a saját gyerekeimről, minthogy szuperek? :) )
A sport leginkább tánc formájában volt jelen az életemben, gyerekkoromtól kezdve. Sok stílust kipróbáltam már, végül a lindy hop-ba szerettem bele, ugyanis ez nem csupán egy tánc, hanem életstílus. Éppen úgy, ahogyan a Kangatraining is. Ebbe is, már az első pillanattól kezdve beleszerettem. Az első kisfiam születése után engem sem kímélt meg a rectus diastasis, de ekkor még nem tudtam róla, mert előtte még csak nem is hallottam erről a problémáról. Már szétnyílt hasizmokkal vágtam bele a következő terhességbe, ami csak még tovább rontott az állapotomon. Ekkor hallottam először a rectus diastasis-ról és leghatékonyabb kezelési módjáról a Kangatrainingről. Én tudom milyen az, amikor az orvosok azt mondják: „Ez csak egy esztétikai probléma!” És ismerem azt az érzést is, amikor mindenki gratulál az új kisbabádhoz, pedig nem is vagy várandós.
Azért lettem Kanga tréner, mert szeretnék azoknak az anyukáknak segíteni, akik hasonló cipőben járnak, mint én, illetve azoknak is, akik csak hírből ismerik a rectus diastasis-t, hogy soha ne is legyen ezzel problémájuk.
Az eredeti szakmám szerint pedig óvoda- és drámapedagógus vagyok, ezért az énemnek ezen részéből is szeretnék kicsit belecsempészni az óráimba.
Ha kíváncsi vagy rá, hogyan, gyere el és nézd meg! ;)

 
 
Mariann facebook oldala: